Η εταιρεία μας
 
Η εταιρεία Δ.ΧΟΧΩΛΗΣ ιδρύθηκε το 1991 από το Δημήτρη Χόχωλη.
Από την ίδρυση της η φιλοσοφία της εταιρείας ήταν να ερευνά συνεχώς την αγορά για προϊόντα υψηλών ποιοτικών προδιαγραφών και αισθητικής, να τα υποστηρίζει με τεχνογνωσία για τη σωστή εφαρμογή τους και να φροντίζει να φτάνουν στο καταναλωτή στο χαμηλότερο δυνατό κόστος.
Το 2000 είναι πλέον μια ολοκληρωμένη επιχείρηση ειδών υγιεινής με το 80% των προϊόντων της με κατ ́ευθείαν αγορά από τα εργοστάσια κατασκευής τα οποία και αντιπροσωπεύει στη περιοχή της Μεσσηνίας. Το 2005 η εταιρεία μεταφέρεται στο σημερινό εκθεσιακό της χώρο στη Νέα Είσοδο Καλαμάτας και στη νέα αποθήκη εμβαδού 4000 τ.μ. Σήμερα η εταιρεία διαθέτει ένα μεγάλο μόνιμο στοκ σε πλακίδια τοίχου και δαπέδου, σε είδη υγιεινής, σε μπαταρίες, αξεσουάρ και έπιπλα μπάνιου, από επώνυμα εργοστάσια του εξωτερικού τα οποία και αντιπροσωπεύει.
Πάνω από 350 σχέδια πλακιδίων τοίχου και δαπέδου, 15 σχέδια σε μπαταρίες, 10 σχέδια σε είδη υγιεινής, διατίθενται ετοιμοπαράδοτα.
Παράλληλα σε ελάχιστο χρόνο μπορεί να φέρει από το εξωτερικό οποιοδήποτε προϊόν από τη τεραστία γκάμα των εταιρειών που αντιπροσωπεύει.
 
Οι εταιρείες που αντιπροσωπεύει είναι από τις πιο επώνυμες στο κλάδο των ειδών υγιεινής όπως:
  • Πλακάκια: RICCHETTI, CERDISA, EMIL CERAMICA, EDILGRES, ESTIMA, ABITARE, KERATILE, κ.α
  • Πορσελάνες: SANITANA, GALASSIA, κ.α.
  • Μπαταρίες: MARIANI, M&Z, GROHE, HANSA, κ.α.
  • Yδρομασάζ: NOVELLINI, KALDEWEI, κ.α.

 

Η εταιρεία διακρίνεται για το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών που είναι
σε θέση να προσφέρει στους πελάτες της: εκθεσιακός χώρος με πληθώρα ποιοτικά και καλαίσθητα προϊόντα, εξειδικευμένοι πωλητές και σχεδιαστές, υπηρεσία μεταφοράς των εμπορευμάτων,τεχνική υποστήριξη πριν και μετά την πώληση.
 
Στόχος μας είναι η μέγιστη ικανοποίηση των πελατών μας!!
 

Παραγγελίες

1. Άμεση διαθεσιμότητα σε προϊόντα από τα επώνυμα εργοστάσια που αντιπροσωπεύουμε.
2. Μπορούμε να εισαγάγουμε σε 5-10 ημέρες, οποιοδήποτε προϊόν από την τεράστια ποικιλία μας.

Διανομή

Μεταφέρουμε και παραδίδουμε τα εμπορεύματα με χαμηλό κόστος. Στην ευρύτερη περιοχή της Καλαμάτας, η παράδοση είναι δωρεάν.

Επιστροφές

Οι επιστροφές γίνονται δεκτές για προϊόντα που είναι αποθηκευμένα και είναι στην αρχική τους συσκευασία. Το κόστος της επιστροφής καταβάλλεται από τον πελάτη.