Παραλαβή από το κατάστημα

Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας με δικο σας μεταφορικό μέσο από το κατάστημά μας κατόπιν προηγούμενης συνεννόησης. Δεν υπάρχουν έξοδα. Αποστολή με δικά μας μεταφορικά μέσα

Εντός του Ν. Μεσσηνιας μπορούμε να παραδώσουμε την παραγγελία σας στο χώρο σας με δικά μας μεταφορικά μέσα. Για τα έξοδα μεταφοράς θα σας ενημερώσουμε την επόμενη μέρα της παραγγελιας. Εντός της πόλης της Καλαμάτας η μεταφορα ειναι δωρεάν. Στις περιπτώσεις παράδοσης προϊόντων μεγάλου όγκου (παλέτες πλακιδίων, μπάνια, έπιπλα μπάνιου κλπ) τα προϊόντα μεταφέρονται έως την είσοδο (ισόγειο) της διεύθυνσης που θα μας υποδείξετε. Αν επιθυμείτε τη μεταφορά των προϊόντων σε όροφο άνω του ισογείου, η εταιρία μας μπορεί να προσφέρει αυτή την υπηρεσία, αρκεί να μας ενημερώσετε γι’ αυτό στις παρατηρήσεις της παραγγελίας. Σ’ αυτήν την περίπτωση η μεταφορά βαρύνεται με επιπλέον κόστος που εξαρτάται από τον αριθμό του ορόφου και τον όγκο των προϊόντων, για το οποίο θα σας ενημερώσουμε την επόμενη ημέρα της παραγγελίας.

Διευκρινίζεται ότι η εταιρία μας αναλαμβάνει την ευθύνη μεταφοράς και ακεραιότητας των προϊόντων αυστηρά μέχρι το σημείο που έχει υποδείξει ο πελάτης και το οποίο έχουμε αποδεχθεί. Επιπλέον, δεν αναλαμβάνουμε την ευθείνη παράδοσης σε δύσβατα σημεία. Ο μεταφορέας εχει το δικαιωμα να αρνηθεί την παράδοση σε τέτοιες περιπτώσεις και θα πρέπει τότε να οριστεί νέο σημείο παράδοσης.

Αποστολή με μεταφορική εταιρεία

Για αποστολή εμπορευμάτων σε όλη την Ελλάδα εκτός νομού Μεσσηνίας, παραδίδουμε την παραγγελία σας δωρεάν σε συνεργαζόμενη μεταφορική εταιρεία και σας ενημερώνουμε για το κόστος μεταφοράς μεχρι το σημείο παραλαβής(στις αποθήκες μεταφορικής εταιρείας στη περιοχή σας).

Αποστολή με ταχυμεταφορά (Courier)

Για παραγγελίες μικρού όγκου η αποστολή σε όλη την Ελλάδα γίνεται με courier. Κόστος μεταφοράς 5€(με το ΦΠΑ) για δέματα μεχρι 3κιλά συν 1,5€(με το ΦΠΑ) για κάθε επιπλέον κιλό.